Kok aan huis

Laat u verwennen door de gerechten en service van mij, Birgit Flüg, kok-aan-huis. Ik kook verrassend en lekker in Groningen, Drenthe en Friesland en op iedere gewenste locatie in Nederland en buitenland. Waar u wilt eten, of een workshop wilt houden, daar kom ik graag. U kunt bij mij ook terecht voor catering van buffetten en voor kookcursussen in Groningen. Ik laat u proeven van eerlijke smaken en gezonde ingrediënten.

www.kok-aan-huis.com

Agnes Kolman Glas in Lood

Ontwerp, uitvoering en restauratie van glas in lood in eigen atelier te Noord Groningen.

www.agneskolman.nl/

Ink Flow

Ik ben Illustrator en werk met gemengde technieken.
In stilte en rust vind ik inspiratie om te werken net zoals in de natuur om mij heen.
Tekenen en schilderen doe ik in mijn atelier.
opleiding: academie Minerva & BA Hons.Arts. Brighton.U.K.

polspaperpoems.wordpress.com/

Gerard de Blaauw

Gerard componeert en musiceert in zijn studio bij het oude schooltje van Stitswerd. Daar woont en werkt hij samen met zijn partner beeldhouwer Liesbeth Bunnik

www.gerarddeblaauw.nl/

Liesbeth Bunnik

Liesbeth houdt van monumentaal werk met robuuste lijnen en heldere vormen. De mens is haar favoriete onderwerp. De sfeer van haar werk is krachtig maar ook intiem. Ze is een hakker (hout / steen / beton) een plakker (boetseerklei /was / brons) en experimenteert met een combinatie van beiden (pur / piepschuim / video).

www.liesbethbunnik.nl/

Pentavisie

Mensen kunnen iets als probleem ervaren, omdat ze mogelijk onvoldoende zicht op hun situatie hebben. Mensen kunnen vastlopen en vermoeid raken omdat ze vooral op bekende manieren hebben geprobeerd hun problemen aan te pakken. Mensen kunnen moedeloos worden omdat ze maar niet verder komen en steeds vervallen in oude patronen en gedrag.

www.pentavisie.com

Bart de Vogel en Loekie Vorst, beiden keramisten, maken schalen vazen en objecten in steengoed en raku objecten. Sommige werkstukken zijn in samenwerking gemaakt. Altijd welkom om een een kijkje te nemen in ons galerietje en atelier. Wel even bellen van tevoren 0595552461.

www.bevlogenklei.nl

Comments are closed.