Geen categorie|

Beste dorpsgenoten,

De lente zit er aan te komen: de dagen worden langer, de zon staat al weer wat hoger en de groene sprietjes beginnen te groeien.

Ik hoop dat zo veel mogelijk Stitswerders zich opgeven om mee te doen om onze dorpstuin te onderhouden om een paar keer komend seizoen gras te maaien.

Hoe meer gegadigden zich aandienen (fijn fijn fijn) Hoe minder maaibeurtjes voor ieder (hoi hoi hoi) Tot nu toe zijn het vaak dezelfden die het doen (grr grr grr) Trek de stoute schoenen vrolijke laarzen aan en doe mee (ja ja ja)

De voordelen: Je bent lekker buiten Je ontvangt veel duimpjes en blije gezichten Ook toeristen blijven Stitswerd een mooi dorpje vinden.

Ben je komend seizoen van de partij? Graag! Een ander klusje mag natuurlijk ook: Reservemaaier zijn, medeonderhoud begraafplaats, kerkdingetjes, enz Binnenkort trap ik af met de eerste maai rond ons dorpsplein.

Wil je me voor 10 maart mailen voor medemaaier of ander klusje? fotografie@paulmoonen.nl Dan kan ik een nieuw maaischema maken

Hartelijke groeten, Paul

Daarop wil ik aansluiten dat dit ook geldt voor het plein rondom de jeu-de-boulesbaan (niet de baan zelf). Er is een idee om daar wilde bloemen aan te planten. Maar alles staat of valt bij vrijwilligers. Hiervoor aanmelden : dedaeric@hotmail.com

Hartelijke groeten,

Eric