Geen categorie|

Hallo dorpsgenoten,

Aanstaande zaterdag (22 augustus) gaan we beginnen met een markt! Plan is om dit in de zomermaanden / begin herfst te doen, elke zaterdag van 10.00 uur tot 10.30 uur, in/bij het dorpshuis. Wat houdt het in? Er zijn hier veel mensen met een moestuin. Ineens is er van alles klaar, eet je de hele week hetzelfde , gaat het in de vries, geef je het weg. Het idee is dat we een interne markt opzetten. Tegen een kleine vergoeding kun je verkopen wat je teveel hebt, en kopen wat je niet hebt. (Biologisch) Shoppen in ons eigen dorp! En misschien hebben we meer in het dorp. De honing van Pol, het potje jam dat je gemaakt hebt. We gaan het uitproberen! Voorlopig doen we dit vier weken, als experiment. Daarna kijken we of er genoeg interesse / genoeg uit te wisselen is, en beslissen we of we er mee doorgaan.

Hoe werkt het?

– Zaterdags om 10.00 uur staan er wat tafels klaar in / bij het dorpshuis.

– Als je zelf iets meeneemt: je vraagt er wel een kleine vergoeding voor. Dit om de uitwisseling zuiver te houden. (en mocht je er niets voor willen hebben kun je mensen vragen een donatie in de pot voor het dorpshuis te doen.)

– Als je iets koopt: kleingeld mee!

– Voorlopig doen we dit wekelijks. We gaan niet van te voren inventariseren of iemand wat heeft, dus kom gewoon even kijken!

Heb je vragen of suggesties, dan kun je Liesbeth benaderen (06-21658204, liesbeth@in-goede-aarde.nl).