Geen categorie|

Even een update over het dorpshuis. Op dit moment worden de laatste loodjes gelegd aan de verbouwing. Dit omvat het glaszetten van de ramen. Er ontbreken nog een paar stuks en wat afrondende activiteiten. Wanneer dit is afgerond is nog niet te zeggen.

Intussen zijn Geert, Roelf, Marianne en Herman bezig met het schilderen van de banken in het dorpshuis. Zodra dit achter de rug is, gaan we jullie vragen om hulp bij het opruimen en schoonmaken van het voormalig woongedeelte, het plamuren en sauzen van wanden het opruimen van de tuin.

Het dorpshuis is, zodra het schilderwerk achter de rug is, in principe open. Hiervoor zijn we nog met een protocol bezig op basis van de richtlijnen van het RIVM.

Zodra we dat hebben, geven we dat aan. Met dringende vragen kun je je richten tot hermannunnink@gmail.com.